Sterk merk herleeft

24 juni 2015

Iedereen kent de naam nog, maar het merk Exota is al tientallen jaren geleden verdwenen van de markt. Een zó sterk merk, dat verdient het toch een nieuw leven te krijgen, zo vond Riemes Boissons, een Frans bedrijf dat een meer dan honderd jaar oude reputatie heeft in de productie van ambachtelijke limonade met pure suiker en met een stimulerende prik.

Exota-02

Nederlandse consumenten herinneren zich Exota nog als het merk van de beugelflessen met feestelijke limonades met levendige kleurtjes en bubbels. Dat beeld vindt Riemes goed passen bij de eigen producten, en het bedrijf gaat dan ook enthousiast aan de slag met de herlancering van Exota op de Nederlandse markt. Daarbij heeft Multi Bier Asten een spilfunctie: deze groothandel zorgt er als exclusieve partner van Exota voor dat de flessen goed gedistribueerd worden, met name via de drankenspeciaalzaak.

De nieuwe Exota speelt in op de goede herinneringen aan de limonades van vroeger, maar met een smaakprofiel dat geheel in overeenstemming is met de eisen van de consument van nu. Het is verkrijgbaar in de smaken pink, citroen, priklimonade, cola, pompelmoes, mandarijn, sinaasappel en grenadine.

Altijd op de hoogte blijven?